Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


runkokoonlaskenta

Runkokoon valinta

Tässä on esitetty valmiita laskureita. Jos haluat, että laskemme ja mitoitamme rungon sinulle tarkemmin, ole hyvä ja toimita meille tiedot tarkemman runkokoon mitoitusta varten.

Aikuisten pyörät

Laskemme mielellämme tarkemmilla välineillä sinulle sopivan runkokoon. Suosittelemme, että ostaessasi pyörää toimit aina näin.

Mikäli haluat itse laskea runkokokoa, voit käyttää Ebicyclesin käteviä laskureita (muista vaihtaa tuumat senteiksi):

Move & Go omat laskurit

Tätä laskuria käytetään pääosin omissa mitoituksissamme. Se antaa runkokoon neljällä eri laskentamenetelmällä. Näistä voidaan luotettavasti päätellä oikea runko.

Ebicyclesin laskurit

Muut laskurit

Jos olet hankkimassa täysjoustopyörää, ota aina ensin yhteyttä. Verkossa olevat laskurit eivät välttämättä huomioi hissitolppien vaikutusta, ja niillä saattaa tulla valinneeksi väärän runkokoon.

Lasten pyörät

Lasten pyörissä on vain vähän runkokoosta riippuvaa vaihtelua. Niiden koko valitaankin lähinnä renkaan mukaan. Alla oleva taulukko kertoo pääpiirteittäin oikean pyörän koon. Ikä on vain viittellinen, koska eri ikäiset lapset voivat olla hyvinkin eri kokoisia.

Pyydä aina neuvoa lasten pyörän valinnassa! Pyri valitsemaan mahdollisimman kevyt pyörä, jotta lapsesi on helppo hallita sitä.

Lapsen pituus Ikä Pyörän koko
70 - 95 cm 2 - 4 12”
90 - 110 cm 4 - 6 16”
105 - 125 cm 5 - 7 20”
120 - 140 cm 5 - 9 24”
130 - 160 cm 9 - 14 26”, matalarunkoinen
runkokoonlaskenta.txt · Viimeksi muutettu: 2020/03/27 17:14 / auttila

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki