Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


huoltoontuominen

Huolto

Pyörän valmistelu

Ole hyvä ja irrota lastenistuimet, laukut, lukot ynnä muut härpäkkeet pyörästä, elleivät ne liity huoltoon jotenkin. Se helpottaa ja nopeuttaa huoltoa ruuhka-aikoina. Jätä pyörä lukitsematta, äläkä jätä avainta pyörään, jos mahdollista. Esimerkiksi renkaan vaihto on hirmu vaikea tehdä, jos pyörä on lukittu.

Erityisesti sähköpyörän kanssa muista akun avaimet! Huolehdi, että akussa on riittävästi virtaa. Mikäli sähköpyöräsi on tulossa akun kapasiteettimittaukseen, huomioi siihen liittyvät kohdat. Jos epäilet, että sähköjärjestelmässä on jotain vikaa, ota aina laturi mukaan.

Mikäli sähköpyöräsi on viritetty, tai siinä on ollut virityspalikka, mainitse siitä!

Älä suotta pese pyörää etukäteen. Se pestään kuitenkin osana säätöhuoltoa, perushuoltoa tai laajaa huoltoa.

Pyörän noutaminen huollosta

Noutaessasi pyörää huollosta pyri pitämään kiinni aikatauluista. Move & Go Finlandin vastuu pyörästä päättyy siihen, kun asiakas on ottanut pyörän vastaan. Noutaessasi pyörää saat mukaan huoltokortin, jossa kerrotaan, mitä pyörälle on tehty.

Mikäli et pääse noutamaan pyörää, voit sopia sen jättämisestä noudettavaksi muulla tavoin, esim. lukittuna pihaan. Tällöin Move & Go Finlandin vastuu pyörästä päättyy siihen, kun pyörä asetetaan noudettavaksi.

Mikäli pyörää ei noudeta viikon kuluessa valmistumisesta, siitä lähetetään toinen ilmoitus. Tämän jälkeen lähetetään kolme ilmoitusta ja noutoaikaehdotusta. Jos näihin ei vastata, tai jos siitä huolimatta pyörää ei noudeta, se toimitetaan poliisille. Asiakas on silti velvollinen maksamaan huollon ja lisäksi 10€ kuluja pyörän toimittamisesta.

Pyörän tuominen huoltoon

Sovi aika tuodessasi pyörää huoltoon. Move & Go Finlandin vastuu pyörästä alkaa luovutushetkestä.

Mikäli sopivaa yhteistä tuontiaikaa ei löydy, sovi tapa, jolla pyörä voidaan jättää huoltoon. Tällainen voi olla vaikkapa pyörän lukitseminen viikonloppuna pihaan ja avaimen toimittaminen erikseen sovitulla tavalla. Tällöin Move & Go Finlandin vastuu pyörästä alkaa silloin, kun pyörä otetaan työn alle, ei silloin kun se toimitetaan pihaan.

Pyörässä on oltava kiinnitettynä vähintäänkin omistajan yhteystiedot, mieluusti huoltotilauskortti. Huoltokortteja löytyy myös tallissa olevasta lokerosta. Samassa lokerossa on myös ohje, kuinka voit täyttää huoltokortin netissä älypuhelimella. On myös tärkeää merkitä, mitä haluat pyörälle tehtäväksi.

Tunnisteettoman pyörän omistajaa ei aleta selvittämään. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiaan palataan sitten, kun vihainen omistaja alkaa kysellä viikkojen jälkeen pyöränsä perään.

Pyri pitämään kiinni sovitusta ajasta. Huoltoja tekee vain yksi mies, ja jos joku pyörä myöhästyy, se saattaa aiheuttaa ongelmia töiden jonotuksessa.

huoltoontuominen.txt · Viimeksi muutettu: 2020/03/22 15:31 / auttila

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki